Muž hodil beton do výlohy a pak si vybral zboží. Vypátrali ho
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci 32letého muže z Litvínova. Ten měl dle policie v pozdně nočních hodinách v obci na Litvínovsku vhodit kusy betonu do výlohy jedné prodejny a poté z ní měl odcizit vystavené oblečení.

Hodila se mu maskáčová bunda, mikina, svetry i bezpečnostní kamera. "Odcizením věcí a poškozením dvou výloh vznikla poškozenému majiteli škoda ve výši 12 500 korun. Ukradené věci obviněný prodal náhodným zájemcům, policie zajistila jen mikinu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný je stíhán na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody. Muž nekradl poprvé. Loni byl soudem odsouzen za krádež k trestu, který zatím nevykonal.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru