Opilá žena se zranila. Nechala se ošetřit a pak začala být na záchranáře velmi agresivní
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Další nepříjemný zážitek s pacientem má za sebou posádka zdravotnické záchranné služby. Ta v úterý před polednem vyjela ke zraněné ženě do areálu zahrádek pod Koldomem v Litvínově. O případu informovala Městská policie Litvínov.

Po ošetření chtěli ženu předat rodinným příslušníkům na jedné ze zahrad. Jednak proto, že byla po úrazu, a také proto, že byla pod vlivem alkoholu. Na zahradě však nikdo z příbuzných nebyl, a posádka sanitky se proto rozhodla ženu odvézt na vyšetření do nemocnice s tím, že ji pak převezou na záchytku.

O tom ale nechtěla žena ani slyšet a začala být velmi agresivní. Uklidnit se nedala ani po příjezdu strážníků. Ti ji museli tedy nasadit pouta a připoutat ke křeslu v sanitce. Na místo přijela i hlídka Policie ČR, která měla dělat doprovod sanitce do nemocnice. Protože se žena uklidnila, byla jí sundána pouta, avšak žena začala být opět značně agresivní, proto nakonec skončila na oddělení Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru