Opilý muž předstíral, že bude v autě jen spát. Pak se rozjel do nočního města
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - V půl druhé ráno se na strážníky litvínovské městské policie obrátila dívka s tím, že má v bytě oslavu, na níž je přítomen i otec jedné z dívek. Ten je ovšem agresivní, protože mu dívky sebraly klíčky od auta.

Bály se totiž, že chce s autem odjet, i když pil alkohol. Strážníkům muž na místě tvrdil, že odjet nikam nechce, že má v autě spacák a chce ve voze jen přespat. Ukázalo se, že muž má sice české občanství, ale trvale žije v Německu.

Strážníci chvíli počkali, aby se přesvědčili, že se skutečně uložil ke spánku. O půl hodiny později se však se svým vozem rozjel. Hlídka jej okamžitě zastavila a přivolala kolegy z Policie ČR. Muž nadýchal necelé dvě promile a PČR si jej odvezla na služebnu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru