Nepoučitelný zloděj: Muž (32) již souzený za krádež znovu kradl. A hned dvakrát!
ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Nepolepšitelný je zřejmě 32letý muž z Litvínovska. Ač byl loni koncem roku za krádež odsouzen, opět kradl a to hned dvakrát.

Ve druhé polovině srpna měl muž v obci na Litvínovsku vniknout neuzamčenou brankou na pozemek rodinného domu, kde vstoupil do otevřené garáže a z uložených věcí měl odcizit motorovou pilu. Krádež se stala v době, kdy byl majitel doma. Muže si na cizím pozemku všimli svědci a ti zalarmovali policii.

"Lapka stihl prodat pilu na ulici náhodnému zájemci. Ani ten si ji však nehodlal ponechat a chtěl ji vyměnit. Na ulici, kde s pilou manipuloval, ho zastihli policisté a odcizené nářadí mu odebrali," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková. Policisté obvodního oddělení Hamr sdělili 32letému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže a porušování domovní svobody.

Jen o dva dny později měl podezřelý v jednom hamerském baru po půlnoci využít nestřeženého okamžiku, kdy vnikl do zadního prostoru vyhrazeného pro personál. Tam měl odcizit z volně odložené kabelky peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady.

"I když ho policisté ještě týž den zadrželi, cizí peníze již stačil utratit a doklady prý vyhodil neznámo kde. Celkem způsobil poškozeným škodu ve výši 3 7000 korun. Za toto jednání muži hrozí až tříletý trest odnětí svobody," doplnila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru