Odvodňovací systém Pilařského rybníka je v havarijním stavu. Opravu nabídla pouze jedna firma
Pilařský rybník v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Průzkum odvodňovacího systému Pilařského rybníku ukázal havarijní stav odvodňovacího potrubí v části ulice Ruská a u areálu Schöller. K provedení odstranění tohoto havarijního stavu bylo osloveno 5 firem.

Z důvodu náročnosti prováděných oprav a stísněným podmínkám podala nabídku pouze firma PATOK a.s., která vyčíslila náklady na opravu havarijního stavu potrubí na částku přesahující 677 tisíc Kč bez DPH, tj. více než 820 tisíc Kč vč. DPH. Potřebné finance vyčlení odbor nakládání s majetkem. Pokud by město k opravě nepřistoupilo, nebylo by možné Pilařský rybník zprůtočnit. Rada města schválila toto rozpočtové opatření, a oprava havarijního stavu tak bude provedena v co nejkratším termínu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru