Řidička autobusu ráno zažila horkou chvilku. Provoz u chemičky ohrozil šílenec v bílé dodávce
Nemáte záznam incidentu na své autokameře? Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hledá se nezodpovědný řidič bílé dodávky, který ohrožoval v pátek ráno ostatní šoféry na silnici mezi Mostem a Litvínovem. Pomoci může záznam z palubních kamer.

Incident popsala pro náš on-line deník ridička autobusu, která jela v ranních hodinách od areálu chemičky směrem na Litvínov. "Za mnou jela po celou dobu bílá dodávka, která me začala nebezpečně předjíždět kousek za petrochemií. Já musela autobus strhnout ke krajnici, protijedoucí auta troubila, blikala, a také musela uhnout, aby on se mezi nás vešel," popisuje nejzávažnější moment na cestě řidička Markéta F.

K nebezpečné jízdě dodávky mělo dojít ráno přibližně v 6.40 hodin. Hledají se protijedoucí řidiči, kteří byli u tohoto incidentu a kteří mohou mít záznam z kamery v autě. "Bylo jediné štěstí, že jsem jela prázdná a ne s lidmi," dodala ještě řidička, která doufá, že se podaří riskujícího řidiče vypátrat.

Pokud máte dotyčný záznam, můžete kontaktovat naši redakci e-mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. My se následně spojíme s oznamovatelkou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru