Zlodějíčci ukradli v domě dvě horská kola. Jeden z nich pak kolo sám vrátil majitelce
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Hamerští policisté objasnili případ krádeže dvou jízdních kol. Horská kola měli dle policistů odcizit v domě na Litvínovsku dva muži ve věku 32 a 29 let, oba z Litvínovska. Ti měli vstoupit do panelového domu, když využili nestřeženého okamžiku, kdy byly na chvíli otevřené vchodové dveře.

Vešli do domu, poté sešli do suterénu a v prostoru pod schody měli vzít dvě nezajištěná pánská horská jízdní kola v hodnotě 20 tisíc korun. Poté se rozešli. Starší muž kolo následně prodal v obci zájemci pod smyšlenou záminkou. Druhý poté, co zřejmě zjistil, že je v hledáčku policie, kolo vrátil sám poškozené majitelce.

"I druhé kolo bylo nakonec poškozené vráceno, když bylo policisty zajištěno u nového majitele. Vyšetřovatel dvojici obvinil ze spáchání přečinu krádeže. Dvaatřicetiletý muž byl již za takový čin v posledních třech letech odsouzen a za tuto krádež mu s ohledem na trest minulý hrozí až tříletý trest odnětí svobody, mladšímu pak o rok méně," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru