Litvínovan pronikl do paneláku. Nejdřív vzal kameru, pak se vrhl na boty obyvatel
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Policisté litvínovského obvodního oddělení objasnili případ krádeže v domě v ulici B. Němcové. Podle nich měl 36letý muž z Litvínova vniknout do panelového domu bez násilí.

V suterénu měl odcizit IP kameru v hodnotě 2 000 korun. Poté vyjel do vyšších pater a cestou dolů měl z botníku na chodbě ukrást sedm párů bot za 4 900 korun.

"Hodily se mu pantofle, sportovní a pracovní boty i dětská obuv. Vyšetřovatel mostecké policie muže obvinil ze zločinu krádeže, neboť se trestného činu měl dopustit v době vyhlášeného nouzového stavu," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Nekradl poprvé, za krádež byl již odsouzen podmíněným trestem. Z odcizených věcí policisté zajistili jen kameru. Jak obviněný naložil s cizí obuví, policistům neuvedl.

Litvínovan je stíhán na svobodě a soud ho může potrestat až osmiletým pobytem za mřížemi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru