Muž (77) roky neplatil za elektřinu. Energetici našli při kontrole skryté připojení
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Krušné hory - Za neoprávněný odběr elektřiny čelí obvinění 77letý muž z obce v Krušných horách, kterého vyšetřovatel mostecké policie nedávno letos obvinil z trestného činu krádeže.

Podle šetření policie měl obviněný po dobu dvou let v místě svého bydliště v obci na Litvínovsku neoprávněně odebírat elektrickou energii pro účely rodinného domu, kde bydlel. Podezření přišlo od energetické společnosti, jejíž zaměstnanec v místě prováděl kontrolu, při níž zjistil, že v prostoru mezi stožárem elektrické energie na veřejném prostranství vesnice a elektroměrem předmětného odběrného místa bylo skryté připojení a tím došlo k nedovolenému připojení a k neoprávněnému odběru proudu.

Poškozená společnost vyčíslila hmotnou škodu na částku 235 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru