U Hvězdy shořelo auto. Anonym oznámil, že slyšel výbuch. Někdo viděl molotovův koktejl
Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Přijel domů, zaparkoval a za půl hodiny byl bez auta. Vůz totiž shořel. Takový byl první březnový večer muže, který bydlí v Rooseveltově ulici v Litvínově.

O požáru a údajně i výbuchu vozu ve Školní ulici informoval strážníky anonym, stejnou informaci dostala i Policie ČR. Když se strážníci s kolegy z policie dostavili na místo, použili k likvidaci požáru hasicí přístroje ze služebních vozů, vůz dohasili hasiči.

K výbuchu nedošlo, jen od požáru praskly pneumatiky, informuje městská policie. Stopy sazí byly i na vedle stojícím voze. Případ řešila Policie ČR.

Autor snímku, který jej zaslal redakci, popsal událost tak, že auto bylo zapáleno Molotovem. V tu dobu jsem stál na zastávce a v momentě, kdy se ozvala rána a plamen, jsem viděl dvě podezřelé osoby prchat z místa činu," uvedl ve zprávě redakci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru