Nová komplikace pro řidiče: Uzavřel se silniční most na silnici na Meziboří
Uzavřený mostek na silnici z Litvínova na Meziboří. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Správa a údržba silnic Ústeckého kraje začíná s opravou silničního mostu na Mezibořské ulici v Litvínově. Mostek se první dubnový den uzavřel, znovu se otevře v říjnu.

Kvůli opravám přemostění potoka je uzavřena silnice od křižovatky ulic Mezibořská a Czedikova až ke spojnici komunikací Valdštejnská a Mezibořská. Práce budou probíhat v celkové uzavírce, která je osazena dopravním značením. Uzavírka je plánovaná od 1. dubna do 30. září letošního roku. V souvislosti s tím došlo k přesunu autobusových zastávek MHD č. 23. Zastávka ve směru na Meziboří bude pod ulicí Czedikova v ulici Mezibořská nad posledními domy. Zastávka z opačného směru pak ve spojce pod restaurací U Partyzána.

Vozidla do 10 tun budou uzavírku objíždět spojovací uličkou mezi ulicemi Mezibořská a Valdštejnská. Vozidla nad 10 tun, která mají zákaz vjezdu do této spojky (mimo MHD), pojedou po silnici I/27 po kruhovém objezdu U Bílého sloupu, dále po Podkrušnohorské do ulice Valdštejnská.

Na Mezibořské ulici, o několik stovek metrů níže, se pracuje na stavbě jiného mostu, který je součástí ulice Podrkušnohorská. Pro řidiče znamenají aktuální stavební práce jen zpomalení rychlosti při průjezdu staveništěm. V Litvínově se aktuálně staví také u Citadely, semafory řídí provoz v centru města u Elka, u nádraží je třeba opatrnosti kvůli budování přestupního terminálu. Od 1. dubna také platí výluka tramvajového provozu od chemičky k Citadele. Místo tramvají jezdí autobusy, řidiči musí být opatrní kvůli dočasným autobusovým zastávkám u kraje silnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru