Domácí násilí v Meziboří! Žena měla zraněnou nohu, přítel ji prý napadá opakovaně
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Meziboří - SMS zprávu s oznámením o podezření na domácí násilí v jednom ze sousedních bytů odstartovalo výjezd do Meziboří.

Partner oznamovatelky pustil strážníky do domu a nasměroval je k bytu, kde dle jejich mínění dochází k domácímu násilí. V bytě se nacházel opilý muž a jeho přítelkyně, která uvedla, že se s přítelem pohádali a ten ji napadl.

Přestože žena měla zraněnou nohu a vypověděla, že k napadání dochází opakovaně, nechtěla domácí násilí ohlásit. Prý postačí, když agresor odejde z bytu, protože z něj má strach. To také muž udělal s tím, že půjde přespat ke kamarádovi. Ještě předtím jej ale vyslechla Policie ČR, kterou na místo strážníci zavolali.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru