Řidič stroje na stavbě vypadal jako opilý, lidem se zdál být nebezpečný
Stavba přestupního terminálu. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - Několik řidičů projíždějících stavbou přestupního terminálu u nákupního střediska Billa na Osadě upozornilo na staršího muže, který obsluhoval tzv. Bobcat.

Dle jejich názoru byl svému okolí nebezpečný. Strážníci proto provedli na stavbě šetření a vyslechli vedoucího stavby. Dotyčný na stavbě ten den nebyl, dle vysvětlení stavbyvedoucího muž po úrazu špatně chodí, proto mohl řidičům připadat, že je pod vlivem alkoholu.

Daný pracovník se s vozem směl pohybovat pouze po staveništi, nikoliv po komunikaci. Vedoucí stavby uvedl, že ale již muže s tímto vozem pro jistotu pracovat nenechá.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru