Muž ležel doma se čtyřicetistupňovou horečkou, rodina ani policisté se k němu nedokázali sami dostat
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Velkou obavu o svého otce měla žena, která se k němu nemohla dostat do bytu v Litvínově. Starý muž nezvedal ani telefon, z bytu bylo jen slyšet, že přístroj vyzvání.

Žena se obrátila na Policii ČR, o výjezd na místo policisté požádali své kolegy strážníky. Ti se pokusili byt otevřít, byl ale zamčený a v zámku byl klíč. Protože muž bydlí ve vyvýšeném přízemí, pokusil se strážník dostat dovnitř přes balkon. Vše bylo ale zavřené.

Na místo tedy policisté přivolali hasiče, kterým se povedlo do bytu dostat. Dvaaosmdesátiletý muž byl uvnitř nalezen při vědomí, zdravotník mu ale naměřil horečku téměř čtyřicet stupňů.

Muž byl převezen s podezřením na covid do nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru