Čech okradl ženu z Litvínovska v supermarketu v Německu, pak chtěl vybrat tisíce z jejího konta
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na nepozornost během nakupování doplatila jedna žena z Litvínovska. Ta byla na nákupu v jednom marketu v příhraniční obci v Sasku v době, kdy to bylo možné. Domů odjížděla okradená. Obral ji muž z Bíliny. Jeho totožnost zjistili policisté při vyšetřování.

Během nakupování si odložila svoji kabelku do nákupního vozíku. I když si všimla dvojice, která se během přítomnosti na prodejní ploše až příliš často pohybovala v její blízkosti a byla opatrná, stejně v nestřeženém okamžiku byla okradena o peněženku z kabelky. Na krádež přišla až u pokladny, když chtěla platit za zboží.

"Neznámý lapka ji připravil o peníze, osobní doklady a platební karty. S těmi pak stejný den se v několika případech pokusil na Teplicku vybrat z bankomatů devět tisíc korun, což se mu nakonec díky včasnému zablokování karet nepodařilo," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková

Policisté podezřelého zadrželi v Teplicích. Vyšetřovatel mostecké policie 38letého muže z Bíliny obvinil z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Muž je v současné době ve vazbě pro jiný delikt. Už v minulosti byl za podobná jednání odsouzen a potrestán. Za tuto krádež může v případě odsouzení očekávat až tříletý trest odnětí svobody.

Odcizené peníze, které našel v portmonce, užil pro svoji potřebu a peněženku prý někde zahodil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru