Muž se pokusil oběsit, těžce nesl rozchod s přítelkyní
Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín - Kvůli muži, který vyhrožoval sebevraždou, vyjížděli do Horního Jiřetína policisté i strážníci litvínovské městské policie. Muž se pokusil o sebevraždu již dříve.

Žena, která muže zákona přivolala, vysvětlila, že expřítel nese těžce rozchod. O sebevraždu se pokusil už v jejich předchozím bydlišti. Nyní se přijel podívat na děti a řekl, že se jde zabít. Poskytla jim proto popis muže, kontakt a adresu domu, kde nyní muž přebývá.

Strážníci si ještě na záznamu kamerového systému ověřili, kterým směrem od ženy odcházel. Když se jej podařilo kontaktovat, sdělil jim kde se nachází a potvrdil, že se pokusil oběsit. To potvrdily i otlaky od prádelní šňůry na krku. Byla mu proto přivolána záchranka, která jej odvezla na psychiatrii.

Lidé, kteří se ocitli v pro ně zdánlivě neřešitelné situaci, se mohou obrátit na bezplatné telefonní linky, kde jim odborníci jsou schopni pomoci. Funguje například Linka duševní tísně nonstop na telefonním čísle 476 701 444, další službou je Linka bezpečí. Volání na Linku bezpečí je zdarma, 24 hodin denně na telefonním čísle 116111.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru