Muž se na Litvínovsku několik měsíců vyhýbal vězení. Nakonec jej dopadli
Ilustrační foto: VS ČR
Litvínov

Litvínov - Muž z obce na Litvínovsku byl obviněn z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Vyhýbal se vězení.

Podle policistů měl obviněný nastoupit nepodmíněný trest za krádež. Výzvu si převzal již v lednu a měl nastoupit hned začátkem února do věznice. To ale neučinil ani po výzvě druhé, ačkoliv byl v obou případech o tom prokazatelně srozuměn.

Policisté po něm pátrali a vypátrali ho po opakované prověrce v místě jeho přechodného bydliště na Litvínovsku. Hlídka 45letého muže omezila na svobodě a na základě příkazu k dodání do výkonu tresu odnětí svobody ho policisté nakonec do věznice eskortovali.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru