Roztržití řidiči v Litvínově: Žena zapomněla zaplatit benzín, další nechávají stát otevřená auta
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - S několika případy roztržitosti u řidičů se v posledních dnech setkali strážníci Městské policie v Litvínově.

Není žádnou výjimkou, když si strážníci či pracovnice prevence kriminality při obchůzkách městem všimnou otevřených dveří u vozu či staženého okénka. Poměrně často se s takovou informací obracejí na městskou policii i všímaví lidé. Je to rozhodně rozumnější, než vůz vyfotit a dát informaci na sociální sítě. Než se taková zpráva dostane k majiteli, může toho zneužít nějaký lapka. V minulých dnech strážníci řešili několik takových případů.

Čas od času se také stane, že majitelé zapomenou zavřít vrata garáže. Garáž tak zůstane volně přístupná často s nezajištěným vozem, ale i dalším majetkem uskladněným v garáži.

Bez zaplacení odjela řidička od čerpací stanice na Lomské, na což reagovala obsluha zavoláním městské policie a poskytnutím registrační značky a značky daného vozu. Strážníci se spojili s majitelem vozidla, který okamžitě došel útratu převyšující tisíc korun na benzínku zaplatit. Když telefonoval kolegyni a zjišťoval, co se stalo, ukázalo se, že žena tolik pospíchala, že si vůbec neuvědomila, že ještě neplatila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru