Pozor, začíná měsíční úplná uzavírka silnice z Litvínova na Klíny
Silnice na Klíny. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov, Klíny - Kvůli úpravám svahů budou na silnici č. II/271 z Litvínova na Klíny (nad hasičárnou) a v úseku Rašov do 30. září letošního roku probíhat částečné a úplné uzavírky. V pondělí 19. dubna začíná úplná uzavírka.

Od 19. dubna do 16. května bude z důvodu vrtání a stavby pilotu opěrné římsy silnice úplně uzavřena. Objížďka povede přes Křížatky po silnici č. II/271, místní komunikaci Podkrušnohorská, silnici č. III/0133 Podkrušnohorská, silnici Křížatecká č. III/2543 na Křížatky a Mníšek, dále po silnici č. II/271 na Klíny a Horní Ves a zpět.

Pro autobusovou dopravu bude platit:

  • na lince 572523 z Litvínova do Českého Jiřetína a zpět budou jezdit všechny spoje (mimo 105, 107 a 102, viz níže) po své trase až do zastávky Litvínov - Krušnohor, dále pak po objízdné trase přes Horní Jiřetín, Novou Ves v Horách a Mníšek až do zastávky Klíny - rozcestí Mníšek, a dále již po své trase až do Českého Jiřetína.
  • Objízdná trasa je stanovena pro oba směry.
  • Zastávky Litvínov - Písečná, Litvínov - Horní Ves, Klíny - Rašov, Klíny - Sedlo, Klíny - hostinec a Klíny - obecní úřad budou po dobu uzavírky zrušeny bez náhrady.

Spoje 105, 107 a 102 obslouží obec Klíny:

  • spoj č. 105 Litvínov - Český Jiřetín odjezd v 13.05 hod.
  • spoj č. 107 Litvínov - Český Jiřetín odjezd v 15.05 hod.
  • spoj č. 102 Český Jiřetín - Litvínov odjezd v 06.42 hod.

Uvedené spoje budou jezdit z Litvínova po své trase až do zastávky Litvínov - Krušnohor, dále po objízdné trase přes Horní Jiřetín, Novou Ves v Horách a Mníšek až do zastávky Klíny - Sedlo. Tam se autobus otočí a pojede již po své trase Klíny - hostinec, Klíny - obecní úřad, Klíny - rozcestí Mníšek až do Českého Jiřetína.

Objízdná trasa je stanovena pro oba směry.

  • Zastávky Litvínov - Písečná, Litvínov - Horní Ves, Klíny – Rašov budou po dobu uzavírky zrušeny bez náhrady.

Od 17. května do 30. září zde bude probíhat výstavba betonové římsy, svodidel a dláždění a trasa bude opět pouze částečně uzavřena (západní jízdní pruh), průjezd bude řízen semaforem.

Od 19. dubna do 30. září bude v úseku Rašov probíhat výstavba opěrné gabionové zdi a trasa bude opět pouze částečně uzavřena (východní jízdní pruh), průjezd bude řízen semaforem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru