Utržená SPZ, zrcátka omotaná fáčem. BMW zaparkované na litvínovské Osadě se stalo terčem vandala
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Vozidlo BMW zaparkované u garáží u cesty vedoucí k tenisovým kurtům na Osadě přilákalo pozornost vandala. Vyřádil se na něm dosyta.

Žena, která si vozu všimla, uvedla strážníkům, že vůz je posprejovaný, má otevřené okénko, utrženou SPZ a prázdná všechna čtyři kola. Strážníci na místě zjistili, že byla násilně otevřena i přední kapota, kdosi uvnitř rozházel léky z lékárničky a zrcátka omotal fáčem.

Přes kolegy z Policie ČR sehnali strážníci kontakt na majitele. Ten bydlí na Koldomu. Když dorazil ke svému autu, rozhodl se vše ohlásit Policii ČR, protože dle jeho vyjádření vůz původně vykazoval jen drobné poškození.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru