Ženě vadilo, že pejsek tráví v Litvínově celé dny zavřený v autě
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na vozidlo, které pravidelně parkuje ve Smetanově ulici a zůstává v něm po celý den pes, dostali upozornění strážníci litvínovské městské policie od všímavé ženy.

Z rejstříku zjistili, že vůz patří společnosti, která je v likvidaci a zavolali tedy konkurzní správkyni, která sice neměla kontakt na nikoho, kdo s vozem jezdí, ale upozornila strážníky, že vůz je součástí konkurzního šetření a uživatel s ním tedy nakládá protiprávně.

Při kontrole vozu se potvrdilo, že v něm přebývá malý pes, na podlaze byly konzervy od psího krmiva a okénko vozu bylo kvůli větrání pootevřené. Brzy dohledali i muže, který s vozem jezdí. Ten rozporoval, že by pes byl zavřený ve voze po celý den. Má jej prý po otci a psa nechá každé dvě hodiny proběhnout po dvoře domu, ve kterém pracuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru