Neobvyklá nehoda v kopci na Meziboří. Osobák narazil zezadu do autobusu, řidič pak ujel
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Mostečtí dopravní policisté vyšetřují okolnosti dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek dne 13. května kolem 20.10 hodiny. Policie hledá auto černé barvy a svědky události.

Na silnici mezi obcí Litvínov a Meziboří tehdy do jedoucího autobusu MHD narazilo zezadu osobní vozidlo. "Řidič autobusu při nehodě zastavil, vozidlo za ním ho však objelo a pokračovalo v jízdě, aniž by zastavilo. Za tímto vozem měly být další tři auta, která autobus též objela. Policie na základě šetření nyní pátrá po osobním voze černé barvy podobné typu Peugeot 308," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Za tímto řidičem měl jet automobil kombi světlé barvy, jehož řidič by mohl policii poskytnout důležité informace. Zároveň by policistům pomohly záznamy z palubních kamer či jakákoliv další informace k události. Svědci mohou zavolat na linku 158, nebo přímo dopravním policistům na čísla 735 785 122 a 974 438 265.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru