Pěstí do nosu a kolenem do čela! Mladík (18) oloupil v Litvínově známého muže
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Ze zvlášť závažného zločinu loupeže je stíhán mosteckou policií 18letý mladík z Litvínova.

Ten měl v okrajové části Hamru požádat ve večerních hodinách poškozeného muže, kterého zná od vidění, o cigaretu. Známý mu chtěl vyhovět, a když se sehnul ke své tašce, aby z ní cigarety vyndal, utržil nečekaně od obviněného ránu pěstí do nosu a posléze ještě kopanec kolenem do čela.

Když napadený zavrávoral, útočník jeho krátké indispozice využil, ze země popadl tašku a dal se na útěk směrem do města Litvínov. "Poškozený při napadení utrpěl zranění v obličeji, se kterým nevyhledal lékařské ošetření a způsobenou hmotnou škodu vyčíslil na částku tisíc korun. V tašce měl mobil, svetr, mikinu a další věci. Telefon byl zajištěn u obviněného a vrácen zpět poškozenému. Tašku a svršky obviněný údajně odhodil do kontejneru. Obviněný je stíhán na svobodě," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Za loupež ho může soud poslat v krajním případě na deset let za mříže.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru