Sousedé upozornili na hladovění dítěte. Rodiče se oddávají drogám
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Několik lidí z Luční ulice v Janově se obrátilo na asistentku prevence kriminality, aby jí upozornili na tristní podmínky jedné z rodin v této ulici.

Podle městských policistů lidé uvedli, že se k babičce nastěhovala mladá žena s mužem a dítětem, přičemž rodiče jsou drogově závislí. Svědci uvedli, že dítě má neustále hlad, u rodičů jsou často patrné abstinenční příznaky a v takovém případě jsou oba vulgární a agresivní vůči babičce, po níž požadují peníze.

Tyto drogově závislé osoby se často schází v jiném bytě, kde se má nacházet i mimino. Veškeré informace předala městská policie odboru sociálních věcí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru