Pejskaři ničili šalupu v Novém Záluží. Prkna házeli psům jako aport
Loďka na břehu v Novém Záluží. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Žena, která se procházela volnočasovou zónou Nové Záluží, se nebála okřiknout dva muže, kteří odlamovali prkno ze šalupy Zálužka a následně jej házeli svým psům při aportování. Muži ženě pohrozili, že na ni pošlou své psy.

Informace proto následně předala správci parku, který kontaktoval asistentku prevence kriminality. Správce parku vypověděl, že si lidé v poslední době stěžují na mládež z Janova, která se v parku neumí chovat.

Strážníkům se ze záznamů kamerového systému podařilo později ve spolupráci s asistentkami prevence kriminality identifikovat jednoho z mužů, který následně označil i druhého viníka. Oba bydlí na sídlišti v Janově. Při vyšetřování však tvrdil, že se vandalství dopustil jen druhý mladík. Při dalším prohlédnutí záznamu ale bylo zjevné, že prkna ze šalupy házeli psům oba dva. Strážníci o výsledku vyšetřování informovali kolegy z Policie ČR a správní orgán.

O víkendu pak strážníci zaznamenali v této lokalitě další vandalství. Nezletilý chlapec si bójku spletl s houpačkou a utrhl ji. Kousek dále jsou přitom atrakce určené dětem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru