Vyhrocenou situaci na základce v Hamru musela řešit policie! Co se tam stalo?
Foto: Michal Neměc
Litvínov

Litvínov - Na základě stisku tlačítka nouze byly vyslány dnes v 9.30 hlídky městské policie na základní školu v Hamru, kde agresivní muž slovně napadal personál školy.

Po příjezdu městské policie se situace vyhrotila do té míry, že musely být ze strany strážníků použity donucovací prostředky. Kvůli napadání strážníků skončil muž s přiloženými služebními pouty. Na místo byla následně přivolána hlídka policie ČR, která si muže převzala a eskortovala ho na oddělení Janov. Během zákroku nebyl nikdo zraněn a po přiložení pout se agresivní rodič rychle zklidnil. Pro učitelku, která byla po incidentu v šoku, přijela Zdravotnická záchranná služba.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru