Žena ze msty zapálila rodinný dům. Při požáru zemřela kočka a papoušek
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínovsko - Policisté služby kriminální policie a vyšetřování prověřovali případ ze začátku dubna letošního roku, kdy neznámý pachatel ve dne způsobil požár rodinného domu na Litvínovsku. Zapálení domu má dle policie na svědomí žena. Podle informací našeho deníku došlo k události v Lomu.

Na místě policisté provedli ohledání místa činu, zajistili několik stop a na případu pracovali s vyšetřovateli hasičského záchranného sboru. Zajistili také několik kamerových záznamů, které vyhodnotili. "Následným prověřováním pojali podezření na ženu a tímto podezřením se zabývali. Vyšetřovatel na základě provedeného šetření 31letou ženu obvinil z přečinů porušování domovní svobody, poškození cizí věci a krádeže," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněná měla dle policistů začátkem dubna v dopoledních hodinách, kdy v domě nikdo nebyl, vniknout po přelezení zdi na pozemek rodinného domu. Následně měla vniknout dovnitř nemovitosti neuzamčenými dveřmi. Uvnitř pak měla pomocí podpalovače na několika místech založit na sobě nezávislé požáry. V domě měla také odcizit různé nářadí. Poté dům opustila.

"Při požáru mělo dojít k úhynu papouška a kočky. Poškozením domu požárem vznikla odhadem škoda za 950 tisíc korun. Obviněná je stíhána na svobodě. Poškozeného stíhaná znala a tímto způsobem chtěla řešit osobní spory, které s ním má," uvedla mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru