Mladíci rozbili dlažební kostkou výlohu prodejny, krádež jim ale nevyšla. Oba skončili v policejní cele
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V policejní cele skončili ve středu večer dva hoši ve věku 18 a 19 let, mladší z Kladna a druhý z obce na Mostecku. Ti se sešli v Mostě a rozhodli se zajet do Litvínova. Po 22. hodině při procházení městem v centru měli sebrat dlažební kostku a tou rozbili skleněnou výlohu u jedné prodejny.

Následně uvnitř provozovny našli krabici, do které si měli vložit 18 bonboniér různých druhů a 19 balení kávy. Záhy si všimli, že je zřejmě někdo uviděl. Na nic nečekali a z místa činu vyběhli. Na útěku je zadrželi strážníci a ti je předali hlídce obvodního oddělení Litvínov, která již krádež vloupáním na základě oznámení prověřovala.

"Dvojici mladíků policisté ve čtvrtek sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním a poškození cizí věci. Lup v hodnotě 1 700 korun, který údajně chtěli prodat, byl policisty zajištěn. Poškozenému majiteli prodejny lapkové zanechali na rozbité výloze další hmotnou škodu ve výši 15 000 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru