Opilé děti: Dívka nestihla tramvaj, strážníci ji našli opilou na parkovišti. Mladík nadýchal přes dvě promile
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Zjevně opilé dívky si všimli strážníci na parkovišti u Lidlu. Dechová zkouška prokázala u mladistvé 0,91 ‰. Dívka vysvětlila, že u kamarádů slavila narozeniny, následně jí ujela tramvaj do Mostu, a proto se rozhodla jít přespat k otci do Janova. S ohledem na její stav a věk ji předali otci.

Chvíli před sobotní půlnocí si hlídka strážníků všimla čtyř opilců u ZŠ v Ruské ulici, kteří na sebe upozornili značně vrávoravou chůzí, kdy se několikrát dostali do vozovky.

Při kontrole bylo zjištěno, že jeden z nich je mladistvý, nadýchal 2.21 promile alkoholu. Strážníci jej předali v místě bydliště matce. Informaci o této události následně dostal odbor sociálních věcí a školství.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru