Neotáčejte se u školy, když tam vezete děti, vyzývají strážníci řidiče v Litvínově
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Městská policie Litvínov vyzývá řidiče, kteří vysadí před Sportovní soukromou základní školou Litvínov své děti, aby pokračovali v jízdě směrem na Janov. Dopravní situace u školy je složitější kvůli nedaleké stavbě silničního mostu.

Řidiči mají čtyř možnosti, kudy pokračovat v cestě. Po odbočení do ulice Emy Destinové se mohou vydat ulicí Žižkova buď do centra, nebo na druhou stranu směrem na Osadu.

Taktéž je možno odbočit na první křižovatce do ul. Bezručova a Gorkého a odtud pokračovat na Osadu. Do ulice Žižkova se lze dostat také po odbočení vlevo ulicí Ke Střelnici. Po odbočení vpravo do ulice Ke Střelnici přes Czedikovu pokračují řidiči po silnici vedoucí do Meziboří, nebo opačně do centra.

V ranní špičce vznikají před školou při otáčení automobilů do protisměru kolizní situace.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru