Do Litvínova se vrátil problémový bezdomovec, u zámku napadl dívku
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Do Litvínova se navrátil strážníkům i policistům známý bezdomovec, který neustále obtěžuje své okolí. Už od podzimu byl ve špatném zdravotním stavu, po městě chodil pokálený, jednou v mrazivém počasí i bez bot.

Před několika týdny se vrátil z nemocničního zařízení. Předepsané léky neužívá, zato holduje alkoholu. V neděli jej hlídka strážníků nejprve řešila ve Valdštejnské ulici, kde vyhazoval z košů odpadky a popíjel alkohol.

Druhý incident se odehrál kousek od zámku Valdštejnů v Mostecké ulici. Dívka tam kouřila cigaretu, muž k ní přistoupil a cigaretu se jí snažil sebrat. Dívku natolik vyděsil, že utekla do zámku, kde se konala oslava ke dni dětí.

Strážníci našli bezdomovce před prodejnou kebabu, vyzvali jej, aby šel s nimi, aby mohli incident prošetřit, což muž odmítal. Nakonec museli strážníci použít donucovacích prostředků.

Dívku i svědky strážníci vyslechli a všechny informace předali kolegům z Policie ČR, kteří vyhodnotili, že nedošlo k trestnému činu. Opilého bezdomovce odvedl do stanového městečka jeho známý.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru