Litvínov má za sebou první celoplošnou odstávku dodávek teplé vody
Práce na opravách potrubí. Foto: UE
Litvínov

Litvínov - Litvínované mají za sebou první letošní celoplošnou odstávku teplé vody. Krátkodobou odstávku si vyžádalo vybudování provizorního potrubí v souvislosti s pokračováním celkové rekonstrukce hlavního napáječe. Díky „provizorce“ nemusí být přerušeny dodávky teplé vody po celou dobu oprav na tepelném zařízení.

„Původně se měly domácnosti dočkat teplé vody 4. června v pozdních nočních hodinách, nicméně odběratelé Litvínova i Janova mohli pocítit teplou vodu již v pátek brzy ráno,“ sdělil Tomáš Vraj, vedoucí útvaru CZT, společnosti Severočeská teplárenská. „Díky vynikající organizaci a koordinaci prací našich provozních zaměstnanců a generálního zhotovitele, společnosti A-BENET s.r.o., se podařilo zkrátit odstávku s téměř dvaceti hodinovým předstihem oproti plánovanému harmonogramu“, doplnil Vraj.

Obyvatele města Litvínova čeká celoplošná odstávka teplé vody letos ještě jedna. Opět bude krátkodobá a to v termínu od 17. do 19. srpna, kdy bude docházet k přepojení z provizorního potrubí na potrubí nové.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru