Stavebníci mostu v Litvínově byli opět okradeni! Jeden ze zlodějů nakonec skončil se zraněním
Stavba mostu přes Mezibořskou ulici. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Hlídač ze staveniště nového přemostění přes ulici Mezibořská v Litvínově se obrátil na místní strážníky s oznámením, že před chvílí od staveniště odběhly dvě osoby, které odcizily několik metrů kabelu.

Hlídač předal popis osob a směr, kterým utíkaly. Dvojici strážníci objevili mezi bloky ve Valdštejnské ulici. Kabel, ani batoh z popisu u sebe muž a žena neměli. Jenže o něco později v místě, kde byla dvojice kontrolována, hlídka objevila v batoh, kabel pak v kontejneru v Mezibořské ulici. Proto chtěli strážníci provést u dvojice důkladnější kontrolu, zda u sebe nemá třeba štípací kleště.

V tu chvíli začal být kontrolovaný muž agresivní a napadl jednoho ze strážníků, ti byli donuceni použít hmaty a chvaty. Protože se do potyčky zapojila i žena, dostala pouta i ona. Výtržník se při pádu zranil. Strážníci mu zavolali zdravotnickou záchrannou službu, při ošetření se zjistilo, že je pod vlivem alkoholu a putoval tedy na záchytnou stanici do Teplic.

Jeden ze strážníků jel kvůli bezpečnosti posádky jako doprovod. Po návratu si všiml, že lékařům předložil muž průkaz totožnosti, který ale patří jeho bratrovi. Veškeré informace k případu si převzala Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru