Připravovali se na horko? Dva zloději sebrali ze zahrady slunečník i s nábytkem
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté objasnili případ krádeže, který se stal minulý týden.

Dva muži krátce před půlnocí v obci na Litvínovsku vnikli násilně na oplocený pozemek rodinného domu a z něj měli odcizit volně stojící zahradní nábytek a slunečník.

"Policisté obvodního oddělení Hamr nyní sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinů krádeže vloupáním a porušování domovní svobody ve spolupachatelství 32letému muži z Litvínova a 34letému Mostečanovi," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Odcizené židle, stůl a slunečník nebyly zajištěny, lup údajně dvojice prodala a policisté po ukradeném nábytku nadále pátrají. Starší muž byl již za majetkový delikt odsouzen. Za tuto krádež oběma hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru