Žena přišla v autě o svou kabelku. Zloději ji naservírovala jako na zlatém podnose!
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté objasnili případ krádeže dámské kabelky z osobního auta. Podle nich má mít krádež na svědomí 26letý muž z Bíliny.

Ten měl minulý měsíc v jedné vesnici v Krušných horách využit situace, kdy v podvečerní době vnikl u rodinného domu do zaparkovaného vozidla, které si řidička neuzamkla. Ze sedadla měl muž odcizit volně položenou dámskou kabelku. V ní našel peněženku, osobní doklady, finanční hotovost a také platební karty.

"S těmi chtěl ještě tu noc v Litvínově zaplatit za cigarety u jedné benzinové pumpy. To se mu naštěstí nepodařilo díky zablokování platebního prostředku. Poškozená vyčíslila škodu na částku 6 500 korun," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. 

Policisté obvodního oddělení Hamr 26letému muži sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Jak podezřelý s lupem naložil, policistům neuvedl.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru