Policie popsala, jak havaroval motorkář v Litvínově. Auta se ani nedotkl
Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Dopravní policisté vyjížděli o víkendu k dopravní nehodě, která se stala v litvínovské ulici Podkrušnohorská. O havárii jsme informovali na našem webu. Nyní policisté sdělili k nehodě byližší informace. Motorkář skončil v nemocnici.

Dle prvotních zjištěných informací měl motocyklista jet směrem na obec Lom, a když dával znamení o změně směru jízdy do ulice Sukova, tak z této ulice vyjížděla směrem do centra řidička osobního vozidla, která odbočovala na hlavní silnici. "Řidič motocyklu se strojem zabrzdil a spadl na vozovku. Ke střetu vozidel nedošlo," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Alkohol u řidičů byl vyloučen dechovou zkouškou. Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 10 tisíc korun. Okolnosti nehody a míra zavinění je předmětem šetření dopravních policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru