V ulicích přibyly kamerové body, nové kamery hlídají tato místa
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Městská policie Litvínov spravuje městský kamerový systém, který má dosah i do Meziboří či Horního Jiřetína. V Litvínově mohla dosud dohlížet na pořádek pomocí 34 stacionárních kamer. Nyní má přístup k dalším 4 kamerám.

Ty jsou umístěny v zařízeních městské společnosti SPORTaS, s. r. o. Jedna snímá prostor hřiště pro národní házenou u Sportovní soukromé základní školy Litvínov, s. r. o. Další dvě dohlíží na venkovní prostory u Citadely, třetí snímá prostor Café Baru a pokladen kulturního centra. „V případě potřeby zásahu strážníků tak máme k dispozici i obraz situace z těchto míst,“ potvrdil velitel strážníků Martin Klika.

Kamerový systém provozuje Městská policie Litvínov v souladu s ustanovením § 24b zákona č. 553/1991 Sb. o obecní policii. S pořízenými záznamy je nakládáno v režimu přísného zabezpečení a v souladu s národními i evropskými normami. Záznamy jsou vydávány pouze na základě požadavku Policie ČR nebo oprávněných orgánů. Rozmístění kamerových bodů najdete ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru