Dvojice mužů se vloupala do areálu firmy, šli po kabelech. Nakonec ale měli smůlu
Ilustrační foto
Litvínov

Záluží - Mostecká policie zahájila stíhání 42letého muže z Mostu a obvinila ho z trestného činu krádeže ve stádiu pokusu ve formě spolupachatelství. Podle zjištění policie měl muž spolu s další osobou vniknout ve večerních hodinách do areálu jedné společnosti v Záluží na Litvínovsku.

Uvnitř se pokusili odcizit zbytkové elektrické kabely a také chtěli odříznout 40 metrů kabelu z mědi, který odmotali a chtěli ho zpeněžit. Ke krádeži nakonec nedošlo. Na místě byli vyrušeni, a proto areál kvapem opustili. Nedaleko byli zadrženi pracovníky ostrahy a předáni policii.

"Dokonanou krádeží kabelu by firmě vznikla hmotná škoda ve výši 20 tisíc korun. Obviněný muž kradl již v minulosti a byl v posledních třech letech odsouzen. Mostečan je vyšetřován na svobodě a hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody, pokud bude uznán vinným," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru