Nevidíte nikoho pracovat na stavbě nového terminálu v Litvínově? Tady je vysvětlení, kam se všichni poděli
Stavba terminálu v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Dopravní omezení pro řidiče spojená s výstavbou přestupního terminálu v sousedství litvínovského nádraží budou ještě nějakou dobu pokračovat. Když ale projíždíte v současné době kolem staveniště, zeje prázdnotou. Proč?

S vysvětlením pro obyvatele přišlo město Litvínov. Přerušení prací souvisí s výstavbou nové tramvajové trati, kterou provádí Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. "V prostoru mezi výpravní budovou a stávající tramvajovou tratí byly položeny veškeré podkladní asfaltové vrstvy vozovek a dokončeny pokládky prefabrikovaných autobusových nástupišť. Stavební práce byly k 16. červenci dočasně přerušeny do doby zahájení výměny tramvajové trati v úseku nového dopravního terminálu," uvedla litvínovská radnice.

Po odstranění současných kolejí a vybudování nového tramvajového spodku a svršku budou práce obnoveny. Přerušení výstavby je odhadováno na jeden až dva měsíce.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru