Požár v pivnici, pro jednu ženu musela sanitka. Strážníci popsali, co se stalo
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V půl osmé večer v minulém týdnu se u strážníků litvínovské městské policie rozezněl Fireport se zprávou o požáru litvínovské restaurace a pivnice Na Východě.

Požár vznikl v kuchyni, kde se pravděpodobně vznítila fritéza a od ní digestoř. Pokus uhasit oheň práškovými hasicími přístroji se nepovedl, prostor byl navíc velmi zakouřený, všichni přítomní proto vyběhli před dům.

Jako poslední se z něj dostala osoba, která spala v bytě nad restaurací, při úniku se ale žena nadýchala kouře. Hasiči jí poskytli kyslík a přivolali zdravotnickou záchrannou službu.

Požár hasiči zlikvidovali během pár minut a budovu vyvětrali, při obchůzce zjistili ještě, že hoří i kotel ve sklepě. Vyšetřovatel na místě zjistil příčinu požáru. Strážníci po celou dobu odkláněli dopravu přes Smetanovu ulici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru