Muž vykradl mincovník u benzínky, drze šel drobné na pumpu hned utratit
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na čerpací stanici U Bílého sloupu v Litvínově se pachatel vloupal do mincovníku zákaznického vysavače, vybral z něj hotovost. Jeho drzost tím neskončila – s lupem si šel rovnou nakoupit do prodejny čerpací stanice.

Vše, včetně příjezdu pachatele na kole k benzínce, snímala kamera. Případ si převzala Policie ČR, která požádala o zhlédnutí kamerových záznamů, zda strážníci nerozpoznají pachatele. Ti rychle, nejen ze záběru bez roušky, ale i dle tetování na noze poznali, o koho jde.

Za domnělým pachatelem se vydali na jednu z litvínovských ubytoven, kde se jim muž bez váhání ke všemu doznal, což je zaznamenáno na kameru. Ukázal také páčidlo, kterým se dostal do mincovníku. Uvedl, že všechny peníze vrátí. Je to totiž teprve rok, co se vrátil z výkonu trestu. S ohledem, že by se mohlo jednat o trestný čin krádeže vloupáním, šetří případ nadále Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru