Muž několik hodin sledoval dívky v Meziboří. Vyšlo to najevo díky internetu
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovský strážník si na sociální síti všiml příspěvku ženy, která upozorňovala na to, že její dceru s kamarádkou v Meziboří několik hodin sledoval muž.

Když chtěly odejít, začal je hrubě slovně napadat. Muž odešel, až když přišel otec jedné z dívek. Strážník ženu proto kontaktoval, aby podala výpověď k události. O tři dny později si podezřelého muže všimli strážníci v Litvínově a legitimovali jej. Událost potvrdil s tím, že čekal na kamaráda. Dívky si prý vymyslely, že je pronásleduje.

Obětí má být naopak on, sleduje ho prý policie, má hacknutý účet a byly na něj provedeny elektromagnetické útoky.

Na případu spolupracovali strážníci s policisty z Meziboří, kteří k osobě dodali informaci, že muž má za sebou již kriminální minulost ve spojení s pronásledováním osob.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru