V Litvínově bude jeden den očkování proti covidu bez registrace! I pro starší děti
Mobilní vakcinační tým z ústecké Masarykovy nemocnice při nedávné práci v jedné z vyloučených lokalit v Ústí. Ilustrační foto. Zdroj: Krajská zdravotní
Litvínov

Litvínov - Mobilní očkovací tým Krajské zdravotní dorazí do Litvínova, aby ve speciálně připraveném stanu poskytl lidem možnost nechat se očkovat proti nemoci COVID-19 bez nutné registrace. Informovalo o tom město Litvínov.

Očkování proběhne dne 17. srpna 2021 od 11:30 do 16:30 hodin před budovou základní školy v Janově, Přátelství 160. Zájemci o očkování budou očkováni jednodávkovou vakcínou Janssen od firmy Johnson and Johnson.

S sebou musejí mít občanský průkaz a kartu pojištěnce. Očkování může podstoupit osoba starší 12 let, na místě bude přítomen pediatr.

V případě dalších dotazů se, prosím, obracejte na oddělení sociální práce odboru sociálních věcí a školství Městského úřadu Litvínov, případně na pracovníky registrovaných sociálních služeb působících v Litvínově jako je První krok, Společný život, Charita Most, Most k naději a další.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru