Cyklistu na závodním kole na hlavní silnici srazila řidička
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Dopravní policisté vyjížděli v tomto týdnu před 19. hodinou k dopravní nehodě, která se stala v Litvínově. Řidička osobního vozidla se po odbočování na ulici PKH střetla s cyklistou, který jel po hlavní komunikaci na závodním kole.

"Cyklista po střetu utrpěl zranění, se kterým byl odvezen z místa dopravní nehody do zdravotnického zařízení. Alkohol u účastníků kolize nebyl zjištěn," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Škodu policisté odhadli na částku 105 tisíc korun. Okolnosti nehody a míra zavinění je předmětem šetření dopravní policie. Zranění cyklisty bylo předběžně kvalifikováno jako lehké.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru