Trojlístek se snažil z BMW ukrást katalyzátor, chtěli ho utrhnout pomocí dalšího auta
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Obvinění z trestných činů neminulo trojici mužů ve věku 22, 24 a 25 let z Bíliny. Všechny tři vyšetřovatel obvinil přečinů poškození cizí věci, 24letého a 25letého navíc z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a 24letého muže i z krádeže.

Trojlístek měl dle policie přijet osobním vozidlem do obce na Litvínovsku. Tam se měli pokusit v podvečerních hodinách za užití upínacího popruhu odcizit u zaparkovaného vozidla tovární značky BMW katalyzátor. Jeden konec kurtny připevnili ke katalyzátoru u BMW a druhý konec měli uvázaný za osobním vozidlem značky Ford, kterým na místo přijeli. Utrhnout katalyzátor z výfukové soustavy se jim nepodařilo, ale jejich jednáním došlo k poškození výfukové části v celkové hodnotě 10 tisíc korun.

"Krádež nedokonali, z místa ujeli, neboť byli vyrušeni náhodnými svědky. Stíhaní muži jsou vyšetřováni na svobodě. Nejmladšímu hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok, 25letému může soud uložit dvouletý trest odnětí svobody a třetí pak může očekávat s ohledem na kriminální minulost až tříletý pobyt za mřížemi. Případ objasnili kriminalisté," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru