Školáci z chudých rodin budou mít v Litvínově zaplacené obědy. Díky manželce českého podnikatele
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Zhruba 55 žáků Základní školy speciální a Praktické školy Litvínov bude mít i tento školní rok zajištěné obědy ve škole zdarma. Potřebné finance daruje společnost WOMEN FOR WOMEN. Její ředitelkou je Ivana Tykač a v roce 2012 ji založila se svým manželem, podnikatelem Pavlem Tykačem.

Podle skutečného počtu žáků může dar dosáhnout maximální částky 400 tisíc Korun.

O zapojení do projektu „Obědy pro děti“ opětovně požádala také ředitelka Základní školy a Mateřské školy Litvínov-Janov. Škola vytipovala pro tento školní rok 24 žáků, kterým bude školní stravování hrazeno.

Oběma organizacím radní města Litvínova přijetí daru schválili. V případě janovské školy jde o částku asi 120 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru