Odsouzenec se vydal znovu na dráhu zločinu. Kvůli pár sladkostem z litvínovského supermarketu
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Dvě čokolády a čtyři čokoládové oplatky v hodnotě 359 korun hodlal odnést bez placení z obchodu jeden nepoctivý nakupující. V litvínovském supermarketu si toto zboží vložil mezi regály do své tašky a poté u pokladny platil jen balení s vodou.

Jeho krádež však neunikla pozornosti tamní ostrahy a ta muže při odchodu z prodejny zadržela a následně předala přivolané policii. Lup byl zajištěn a vrácen nepoškozený zpět do prodeje.

"Policisté z obvodního oddělení Litvínov sdělili muži ve věku 55 let z Litvínova ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Ten, jak se ukázalo, byl již v posledních třech letech za takový čin odsouzen nepodmíněným trestem, který vykonal loni," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru