Litvínovská knihovna se vrací k původní provozní době a nabízí nabitý zářijový program
Foto: Městská knihovna Litvínov
Litvínov

Litvínov - Již od 2. 9. nabízí Městská knihovna Litvínov balení učebnic všech formátů do folie, jak hlásá popis k akci na webu knihovny: „od notýsku po atlas“.

Velké balení učebnic trvá až do 11. 9., a to každý den od 13 hod. do konce provozní doby daného dne; tj. v pondělí a ve středu do 18 hod., v úterý a ve čtvrtek do 17 hod. a v pátek do 16 hod. V rámci této akce navíc můžete využít slevu na registraci Vašeho dítěte do knihovny.

A pro všechny registrované dětské návštěvníky knihovny má dětské oddělení připravenou na 14. 9. od 14 hod. Výrobu placek s Denčou a Pájou a na 22. 9. také od 14 hod. Fortnite s Míšou a Vláďou. Děti si tak mohou vyrobit připínací placku anebo si zahrát hry na herní konzoli PlayStation 4 v herně dětského oddělení.

Dospělí návštěvníci se pak mohou těšit na oblíbené Tvoření bez talentu v pondělí 20. 9. od 15:00, kde si vyrobí ze staré plechovky parádní dekoraci. A máte-li rádi krásné krajinné fotografie, tak určitě nezapomeňte navštívit 15. 9. od 16 hod. vernisáž a následnou výstavu fotografií Jiřího a Jana Kolenových s názvem Krajinami. Výstava bude umístěna v prostorách knihovny až do 9. 11. 2021.

A jako každé září se i letos účastní knihovna celorepublikové sbírky pro Světlušku. V ulicích potkáte „Světlušky s lucerničkami“ v týdnu od 6. do 10. 9. V knihovně ale můžete přispět až do konce září, a to buď zakoupením upomínkových předmětů anebo samostatným finančním příspěvkem. K dispozici jsou zubní kartáčky svítící ve tmě, jednohlavé hrací karty a papírová tykadla.

To vše a mnohem více se uskuteční již v původní (standardní) otvírací době knihovny: v pondělí od 8 do 18 hod., v úterý a ve čtvrtek od 8 do 17 hod., ve středu od 13 do 18 hod. a v pátek od 8 do 16 hod.

Podrobný program naleznete na webu: www.knihovna-litvinov.cz, anebo se zastavte přímo za knihovníky pro tištěný program.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru