Problémová rodina v Janově: Z bytu jde neustále křik, děti běhají za trest polonahé po chodbě domu
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Dvou velikých matrací uložených do popelnic na směsný odpad si všimla asistentka prevence kriminality v Litvínově-Janově. Oznámila to městské policii, protože si byla jistá, že popeláři takto objemný odpad nevyvezou a matrace odloží vedle kontejnerového stání.

Šetřením se podařilo zjistit konkrétní osobu, která matrace vyhodila. Žena uvedla, že měla v bytě deratizační firmu a ta jí doporučila, aby se matrací zbavila. Asistentka prevence kriminality tak ženě musela vysvětlit, že takovýto odpad musí odvézt na sběrný dvůr.

S touto novou nájemnicí a jejími třemi nezletilými dětmi ale brzy ztratili trpělivost i ostatní nájemníci. V bytě je prý neustále křik. Ve chvíli, kdy matka s nimi ztratí trpělivost, vyhodí je polonahé z bytu a nechá syny třeba hodinu běhat po chodbě. Majitel bytu na stížnosti nijak nereaguje. Strážníci sousedům doporučili, ať volají hlídku ve chvíli, kdy se opět bude něco dít, aby vše mohli řešit. Předali také informaci sociálním pracovnicím.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru