Z nového mostu na hlavní litvínovské silnici zmizelo lešení, práce jsou v předstihu
Nový most přes Mezibořskou ulici v Litvínově. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Nový betonový most přes Mezibořskou ulici v Litvínově, který leží na hlavní dopravní tepně - ulici Podkrušnohorské - už nesvírá lešení. Práce pokračují v předstihu proti plánovanému harmonogramu.

O postupu prací aktuálně informovalo město Litvínov. "Je provedena betonáž mostní desky a hotova demontáž bednění. Dokončeno je předepnutí lan mostovky včetně jejich tlakového ošetření proti korozi a byly zahájeny práce na hydroizolaci mostovky. Je dodělána betonáž úhlových zdí ve směru na Osadu a pracuje se na jejich odbednění," sdělila radnice.

Dále pokračují práce na výtoku a nátoku propustku, které je nutno koordinovat se společností ČEZ. Ta na staveništi mění kabely vysokého napětí.

Uzavírka Podkrušnohorské ulice v úseku výstavby nového mostu je povolená do 30. září příštího roku.

edeniky 333

Stavba nového mostu. Foto: Oldřich Hájek

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru